![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hrozienková karí ryža s kešu a ananásom
Prehrabala som svoju kopu receptov, že reku, vyskúšam niečo nové :) A pustila som...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Balotínka z prepelice na špargľovom rizote
Čerstvú špargľu možno zohnať už od konca apríla. Biela je obľúbená najmä v Belgicku a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Moravské jaternice
Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažánové guľky / Eggplant meatballs
Spagety s masovymi gulkami ... popularne jedlo pre deti aj dospelych. Maso je v tomto recepte, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekaný patizón Oravienka
Tento patizón s hlivou a ďalšou zeleninou som "vykoumala" priamo v Zázrivej, nádhernom našom oravskom sídle...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krémová omáčka z tofu, mandlí a tahini
Inšpiráciu na tento recept sa mi podarilo nájsť, keď som sa obzerala po spôsobe, ako...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzie špikované slaninou
Mäso umyjeme, osušíme a prešpikujeme prúžkami slaniny. Zvyšnú slaninu pokrájame na kocky, rozškvarime, pridáme mäso a opečieme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Syrečkový špíz s klobásou
Dostal jsem dárek. Syrečkovou kuchařku, kterou s kamarády vytvořili v Lošticích. Zeptal jsem se,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pivný zajac v pahrebe
Ešte počas štúdia som dostal zajaca, a aby dlho nestrašil v mrazáku, tak bolo potreba...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Brokolica so syrovou omáčkou
Do hlbšej panvice vylejeme mlieko, ochutíme soľou, korením, majoránom, pridáme pretlačený cesnak a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karfiol pečený ako vyprážaný
Toto mne napadlo při smažení ve fritéze - i tak mi to připadalo dost tučné.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Údené mäsko na opraženej cibuľke
Je to môj čistý výmysel. Časová tieseň, v chladničke len kus údeného, trochu zemiakov...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekaná polenta s bielou fazuľou a syrom
Polenta alebo kukuričná kaša je, ako sa hovorí, skvelý liek proti stresu, dávka energie...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cícerová masala s hlivou
Rýchly vegan obed pre všetkých milovníkov orientálnych chutí. Zaručene ulahodí aj zarytým mäsožravcom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panenka na hubovom ragú a smotanovom keli
Poklady na tanieri sa u nás nerodia z exotických ingrediencií. Všedné, ale kvalitné suroviny radšej koreníme vášňou, fantáziou a presvedčením, že...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šošovicová masala
Masala Masoor (masoor znamena v preklade sosovica) - Chutne s plackami paratha, capati alebo chlebom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Prirodné rezne na hrašku
ako som už písal prepisujem recepty a postupne ich budem pridávať začal som bravčovým mäso
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie stehná na oregane
Mám teraz pekné čerstvé oregano, tak som si povedal že kuracie stehná urobím na ňom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cestoviny zapekané s pórom
Toto sa u nás robieva už nejakých pár rokov. Je to jednoduché a velmi chutné.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Leží kura na gruliach
Leží kura na gruliach a vy grúlite od rozkoše. Tento spôsob úpravy kurčaťa som pochytil niekde...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pide s náplňou z mletého jahňacieho mäsa
Pide je plochý turecký chlieb, zvyčajne okrúhleho tvaru a hladký, sú však aj iné tvary...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zverinový guláš v kotlíku
Dobrý guláš ocení každý chlap. A nielen muži ho majú radi. Ak máte obmedzujúcu diétu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčová pečeň na prírodno s prílohou zo skaramelizovaného jablka a cibule
Ohlásila sa mi návšteva a mladý miluje bravčovú pečeň na prírodno a na rýchlo ako minútku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryžové rezance s údeným tofu
Čo to vlastne mám na tanieri? S koľkými kalóriami? Odkiaľ pochádzajú suroviny? Pripravili ste mi to zdravými...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ružickový kel a zelená fazuľka s mätovým maslom
Hľadáte spôsob ako vyparádiť Váš ružičkový kel? Tento jednoduchý recept Vám ukáže ako na to. Deti...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cviklové pirohy
Suroviny na cesto zmiešame v miske a necháme odležať tak asi 30 minút. V prípade potreby...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
„Harmonika zemiačiky“ s plnenou panenkou
Zemiaky si poriadne umyjeme, nakrájame ako harmoniku, poukladáme na pekáč, poriadne osolíme a troška...