Zemiakové placky

maggi - fotkamaggi, 15. júna 2013
Zemiakové placky
Foto: maggi

Komerčný recept

4
porcie
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal
600 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Zemiaky nastrúhame nahrubo, pridáme petržlenovú vňať, zamiešame a rozdelíme na 4 porcie.

  2. 2

    Vytvoríme zemiakové placky a položíme ich na polovicu bylinkového papiera na pečenie Nápady Šťavnatý steak s cesnakom a preložíme.

  3. 3

    Placky zabalené v papieri položíme na mierne predhriatu panvicu a pečieme bez pridania tuku 8-10 minút z každej strany.

  4. 4

    Zemiakové placky vyberieme z papiera a servírujeme – najlepšie s cesnakovo-bylinkovou omáčkou.

Diskusia k receptu

anina6
ten papier si teda kúpim, dúfam, že sa dá zohnať.
radost
hmmm..poznáte ten papierový zázrak?..niekto?
evanaaa
Je to novinka, kúpila som v Bille ale to som ešte nevedela, že sú to len papiere,myslela som, že je to sypký polotovar, pôvodne je to určené na kuracie zapečené prsia -v tom papieri dávqajú to aj v TV ako reklamu, na ppaier sa položí plátok z pŕs, a druhou polovičkou papiera sa prekryje, pritlačí a dá na panvicu opiecť - bez oleja. Sú dva druhy , inak, tu hore naľavo to máte.
enss
Maggi nepoznám, nepoužívam ho v žiadnej podobe, ale zdá sa mi, že to nie je nič, čo má miesto v zdravej kuchyni.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia