
Pangasová pochúťka
Túto špecialitku varím pravidelne a rada, pretože ryby sú zdravé a veľmi nám to doma chutí.

Prírodné rezne talianske
Očistené bravčové stehno narežeme na rezne, opečieme sprudka na oleji a preložíme na tanier. Do oleja dáme...

Varenie v jednom hrnci
Recept som našla na internete, páčil sa mi tak som ho vyskúšala. Milujem jednoduché rýchle-chutné...

Penne s kuracími prsami, špenátom a gorgonzolovou omáčkou
Kedysi som vídaval v marketoch toto jedlo ako mrazený polotovar a tak som si ho doma spravil....

Zapékané brambory líného kuchaře
Po mnoha letech trmácení po všech možných kuchyních si vážně užívám jen vaření doma. Začal jsem...

Bryndzové kolienka
Neviem odkiaľ tento recept pochádza - nechcem si ho privlastniť, ale je veľmi dobrý a málo...

Špagety s krevetami /fotorecept/
Receptik som nasla niekde v niektorom anglickom casopise. :)

Zapekané penne s cuketou
Dnes sme dostali chuť na niečo zdravšie a ľahké. Vznikli z toho zapekané cestovinky.

Kotlety od Remculy
Už ráno, když jsem se vzbudila-jsem blázen, asi 5. 30 hod jsem si říkala, ...

Kuracie na smotane a šampiňónoch
Mäso nakrájame na rezne, ochutíme soľou a korením, potrieme horčicou z oboch strán a necháme...

Troškove rezne
Tieto rezne varil pan režisér Z. Troška a ja som od neho recept prevzala.

Hovädzí roštenec s kuracou pečeňou à la Šenkýřský timbál
Milujem Slovácko. Duševne som úzko spätý s jeho pracovitými, dobrosrdečnými ľuďmi, pesničkami, zvykmi...

Bravčová panenka z Frankenwaldu
Takýmto spôsobom sa pripravovala bravčová panenka v penzióne môjho priateľa v Bavorsku- Frankenwald u môjho priateľa Paula....

Pečená prepelička s raviolami
Prepeličky osolíme, okoreníme a dáme piecť do rúry na 170 stupňov Celzia cca 40 minút.

Hríbový guláš v bochníku
Na masti opražíme cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, soľ, čierne korenie, sladkú červenú papriku...

Jarné závitky podľa Kristíny Tran
Talentovaná speváčka Kristína Tran nám v tomto videu predstaví recept na obľúbené tradičné vietnamské jedlo.

Pečené buchty so slivkovým lekvárom
Najlepšie buchty na svete sú pečené, plnené domácim slivkovým lekvárom a posypané jemným práškovým cukrom....

Bravčový wok s čiernym pivom
panenku očistíme, nakrájame na slíže, osolime a prudko opečieme na olivovom oleji. vyberieme...

Skalické bravčové rebierko
Upravené bravčové rebierko, opečené z oboch strán do zlatova a udesné na zeleninke Mäso je...

Jesenný kurací pekáčik
Toto jedlo zaručene pošteklí vaše zmysly. Počas prípravy hrá toto jedlo žiarivými jesennými farbami, po...

Paradajkové placky Tomatokeftedes
Recept na tieto paradajkové placky pochádza z gréckeho Santorini. A takto ich robí moderátor Martin Pyco...

Teľacina na provensálsky spôsob
Recept som raz náhodou našla vo svojej kuchárskej knižke, keď som súrne potrebovala uvariť niečo "Extra",...

Teľacia sviečkovica na tekvicovom pyré
Teľaciu sviečkovicu osolíme, okoreníme, pridáme vetvičky rozmarínu, vložíme do vrecka na pečenie, zaviažeme a dáme do...