Ryžové rezance s údeným tofu
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 7. januára 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Čo to vlastne mám na tanieri? S koľkými kalóriami? Odkiaľ pochádzajú suroviny? Pripravili ste mi to zdravými technológiami? Dnešný hosť sa zaujíma nielen o chuť Zobraziť celý popisČo to vlastne mám na tanieri? S koľkými kalóriami? Odkiaľ pochádzajú suroviny? Pripravili ste mi to zdravými technológiami? Dnešný hosť sa zaujíma nielen o chuť svojho taniera, ale aj o jeho zloženie. Čoraz častejšie chápe jedlo ako prostriedok, ktorým ovplyvňuje svoje zdravie. Môže sa stať liekom, ktorý rovnováhu tela vychýli na tú dobrú stranu.
porcie
príprava
Postup
-
1
Pesto: Čerstvú petržlenovú vňať, rukolu a špenát dôkladne umyjeme. Vložíme do stolového mixéra, pridáme cesnak, olivový olej, soľ, korenie a vlašské orechy. Vymixujeme do hladkej hustej zmesi.
- 2
Ryžové rezance varíme v osolenej vode 8 minút. Údené tofu pokrájame na kocky a opečieme na panvici s olivovým olejom.
- 3
Rezance scedíme, primiešame pár lyžíc pesta a nakoniec pridáme opečené tofu.
Tiež tofu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu