Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
kukulienka71
„Rödgrön fazuľka”
Dovolím si tvrdiť, že bez cukru by to nebolo ono. Tak dobré jedlo, že až! Trošku som zmenila postup, všetko v jednej panvici, mrazené fazuľky, soľ, korenie, cibuľa, cesnak, cukor, to všetko v tom poradí opekané kým fazuľka zmäkla, potom paradajky a vňať.


titinil
„Delikátna lahôdka: 10 jedál, v ktorých si užijete...”
Mohla by sa pridať aj úplne jednoduchá krémová polievka zo špargle, zemiakov a masla: balíček bielej špargle, dva stredné zemiaky na kocky varíme do mäkka v osolenej vode. Pridáme ako orech kúsok masla (kto má rád aj viac), premiešame, aby sa rozpustilo. Rozmixujeme do hladka, pridáme biele korenie, dochutíme Solčankou alebo iným polievkovým korením (ale úplne stačí soľ). Podávame s opekanými lodičkami z bagety alebo rožkov s roztopeným syrom. Dobrú chuť!