Šťuka s dubákovou omáčkou
Rybu po vypitvaní zbavíme šupín a žiabrí, poumývame, vytrieme do sucha a po bokoch urobíme...
Pikantný kapor
Očisteného kapra osušíme, pokrájame na porcie, osolíme, zľahka obalíme múkou a na oleji z...
Losos po grécky
Ryby pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji do červena....
Žraločie steaky s petržlenovou omáčkou
Najprv si pripravíme marinádu na steaky. Zamiešame polovicu šťavy z citróna s polovicou petržlenovej vňate a...
Kapor so šalviou
Očisteného a vykosteného kapra nakrájame na prúžky, osolíme, pridáme šalviu a zázvor, obalíme v...
Rybacia polievka so zeleninou
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, soľ, rascu a...
Pečené plnené pstruhy
Najprv si pripravíme plnku. Pomleté mäso a cibuľu zmiešame so strúhankou. Osolíme, okoreníme a...