Špagety so zelenou fazuľkou, slaninou a rajčinami

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009

Suroviny

400-500 g
400 g
2 PL
150 g
2 strúčiky
2 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Uvaríme Cestoviny. Fazuľky očistíme, zbavíme vlákien, rozkrojíme na polovicu a v mierne osolenej vode uvaríme domäkka, ale chrumkava. Stačí len pár minút, podľa kvality fazuliek.

  2. 2

    Hotové fazuľky scedíme. Medzitým v hlbšej panvici alebo kastróle zohrejeme olej a opečieme na ňom plátky slaniny.

  3. 3

    Opečenú slaninu vyberieme a na vypečenom tuku osmažíme cesnak, pridáme plátky rajčín a smažíme ich z oboch strán asi 5 minút.

  4. 4

    Stiahneme z ohňa, osolíme a pridáme k nim uvarené fazuľky. Zmes s fazuľkami vmiešame do uvarených cestovín, pridáme opečenú slaninu, ochutíme čiernym korením a bazalkou a podávame posypané nastrúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia