Bravčová panenka v kelovom liste

redakcia - fotkaredakcia, 2. septembra 2009
Bravčová panenka v kelovom liste
Foto: Pravda, Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

680 g
20 g
20 g
400 g




Postup

  1. 1

    Potrebujeme 4 kusy panenky. Kelový list oblanžírujeme, na list položíme šunku, syr, panenku, zabalíme, opečieme na panvici s maslom a trochu podusíme pod pokrievkou. Vynikajúco chutí s polentou.

  2. 2

    Náš tip: Polenta je kaša pripravená zo žltej kukuričnej múky rôznej zrnitosti, uvarenej vo vode s maslom a strúhaným parmezánom. Môže byť mäkká až pevná (dá sa nakrájať a opekať).

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia