Plnené zemiakové rezne

redakcia - fotkaredakcia, 28. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
150 g
1 ks
40 g
1 ks
150 g
1 ks




Postup

  1. 1

    V šupke uvarené zemiaky olúpeme a roztlačíme. Spolu s múkou, vajcom a soľou vypracujeme hladké cesto, ktoré na pomúčenom lopári rozdelíme na rovnaké kúsky, ktoré roztlačíme a plníme. Naplnené zabalíme, sformujeme na rezne a vypražíme v masti.

  2. 2

    Príprava plnky: nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme pokrájané huby, posolíme a udusíme. Nakoniec pridáme do plnky mleté čierne korenie a vajce.

  3. 3

    Rezne podávame so šalátom z kyslej kapusty.

Diskusia k receptu

Vymazať
radulienka
Škoda, že zatiaľ nik nekomentoval tento recept, ja som to vyskúšala a je to úžasne dobré, netreba ani mäso, mňam...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia