4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V šupke uvarené zemiaky olúpeme a roztlačíme. Spolu s múkou, vajcom a soľou vypracujeme hladké cesto, ktoré na pomúčenom lopári rozdelíme na rovnaké kúsky, ktoré roztlačíme a plníme. Naplnené zabalíme, sformujeme na rezne a vypražíme v masti.
- 2
Príprava plnky: nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme pokrájané huby, posolíme a udusíme. Nakoniec pridáme do plnky mleté čierne korenie a vajce.
- 3
Rezne podávame so šalátom z kyslej kapusty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu