Hubové rezne

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 ks
2 ks
1 PL
3 PL
60 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Čerstvé huby očistíme, umyjeme a nakrájame nadrobno. V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a primiešame huby. Osolíme a dusíme domäkka. Necháme vychladnúť. Žemle nakrájame, sparíme horúcim mliekom a pretrieme cez sitko. Roztopené maslo premiešame so sardelovou pastou, rozšľahanými vajcami a korením.

  2. 2

    Vzniknutú zmes primiešame k hubám, pridáme petržlenovú vňať a podľa potreby zahustíme strúhankou. Z pripravenej zmesi sformujeme rezne, obalíme ich preosiatou strúhankou a v rozpálenom oleji ich z oboch strán vypražíme dozlata.

  3. 3

    Podávame s hranolčekmi a tatárskou omáčkou.

Diskusia k receptu

Vymazať
satin22
Ja som v nedeľu vybehol na bicykli do hory.Na jednom pni som
našiel ale 2 kg sírovca obyčajného.tie rezne nemalý chybu.
Zobral som len mladé plodnice.každú som rozrezal a do vnútra
dal šunku a údený syr.Maškrta,príloha ľubovolná.Ani tieto nemajú chybu.........




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia