Vymazať dry dry 4. januára 2010 o 18:06 Tie rezance treba obalovať po jednom? A vajíčko kedy pridáme? Ja by som zo všetkých prísad spravil marinádu včitane múky a sezamu. Do marinády vložíť mäso pomiešať a po troche upiecť. @zareaguj Pekný komentár
Vymazať redakcia redakcia 4. januára 2010 o 20:51 Vajíčko sme pridali do bodu 1, chýbalo tam a rezance sa obaľujú po niekoľkých kúskoch. Po jednom by to asi trvalo dosť dlho :-) @zareaguj Pekný komentár
Vymazať dry dry 6. januára 2010 o 10:27 A koľko sezamu sa nalepí ak sa to mäso obalilo v múke? @zareaguj Pekný komentár
Ja by som zo všetkých prísad spravil marinádu včitane múky a sezamu. Do marinády vložíť mäso pomiešať a po troche upiecť.