Filé s cesnakovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009
4 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
80 g
1 ks
40 ml
80 ml
150 g
2 ks
4 strúčiky
1 KL




Postup

  1. 1

    Z múky, vajca a piva urobíme cestíčko, v ktorom namáčame osušené kúsky filé. Potom ich obalíme v strúhanke a pražíme v oleji 2 minúty z oboch strán.

  2. 2

    Pripravíme si omáčku: ošúpané zemiaky pokrájame na kocky, uvaríme a necháme odkvapkať. K rozpučeným zemiakom pridáme roztlačený cesnak a vínny ocot, dochutíme soľou a korením a po kvapkách za stáleho miešania pridáme olej, kým zmes nie je hladká a hustá.

  3. 3

    Rybie filé podávame teplé s omáčkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia