
Osviežujúca letná limonáda z čerstvej medovky
Limonáda z čerstvej medovky poteší v horúcich teplotách počas dňa. Príprava je nenáročná a výsledok je...

Rýchly šalát s kuracím mäsom bez majonézy
Jednoduchý, nenáročný na prípravu, nízkokalorický a zároveň chutný kurací šalát bez majonézy.

Polievka z čerstvých kuriatok
Polievku nám varila presne takto naša mamička. Lesné kuriatka sú veľmi vhodné na polievku s letnou...

Ovsená kaša s karamelizovanými hruškami
Pridáme ovsené vločky, nakrájaný banán a mlieko do hrnca a varíme na miernom ohni, kým...

Krémové hubové cestoviny
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme umyté a nakrájané šampiňóny, na malé...

Plnené cherry rajčinky
Taliansku kuchyňu mám veľmi rada, pripravujem ju najmä v lete, keď sú čerstvé suroviny...

Farfalle s tuniakom podľa Majselfa
Každý vyťažený človek určite ocení recept na rýchlu a výdatnú večeru. Jeden taký v tomto videu...

Bryndzová nátierka
Našimi obľúbenými nátierkami, ktoré doma s menšími obmenami pripravujeme, sú bryndzová, rybacia a vajíčková....

Šmirkas a plnené vajíčka
Nechajte sa inšpirovať receptom na prípravu dobrôt, pri ktorom využijete tradičné suroviny slovenskej kuchyne, akými...

Dva stabilné krémy z cream cheese na uhladenie torty
Nasledujúce dva krémy sú momentálne najpopulárnejšie u ruských cukrárok, lebo sa s nimi skvelo pracuje a ľuďom chutia :)...

Zbojnícky šalát
Je to recept pravdepodobne ten naozaj pravý, na šalát, ktorý má rôzne názvy ako Rumcajs, Rumpeľ a Zbojnícky....

Moje slovenské rizoto
Moje lebo ho pripravujem ja a po mojom. Slovenské, lebo je zo slovenskej ryže bez talianskeho podlievania ako aj bez talianskeho parmezánu....

Hríbové chlebíky
Tento recept je taký piatkový na večer, urobený z radosti, že ste našli na prechádzke...

Expresná paradajková omáčka z polotovarov
Vo vyššom hrnci nasucho opražíme 3-4 polievkové lyžice polohrubej múky.

Tiramisu v pohári
Piškóty dáme do väčšej misy. Kávu rozpustíme vo vode, nalejeme na piškóty, necháme zmäknúť a...

Nevarený džem z čiernych ríbezlí
Ak máte prebytok čiernych ríbezlí, určite vyskúšajte tento recept, rýchly, chutný.

Balkánske čufty podľa Nikitu Slováka
Známy slovenský režisér a libretista Nikita Slovák pripravil pre nás jedlo plné chutí.