Foto: jany1976
Klasický granadír s perfektnou chuťou osmaženej cibuľky a mletej červenej papriky milujem.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme si zvlášť zemiaky a fliačky v osolenej vode.
- 2
Na masti alebo oleji opražíme nakrájanú cibuľu a pri konci pridáme mletú červenú papriku, nepražíme aby nezhorkla, iba párkrát premiešame.
- 3
Zamiešame s uvarenými zemiakmi a fliačkami. Pár zemiakov roztlačíme s vidličkou.
- 4
Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
- 5
Dobrú chuť.
Tiež granadír:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aj ja niekedy spravím domáci. Teraz som kúpila celkom dobré.🌹🌹🌹
. . oprava.... nie domáci, ale domáce fliačky.🙂
Áno, je to dobré jedlo. Dobrú chuť.🌹🌹🌹
Ďakujem pekne.🌹🌹🌹