Varená kukurica
Foto: jany1976
Ešte natrafíte v obchode na kukuricu, prvýkrát som ju uvarenú skúsila potrieť maslom. Mňam.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistíme kukuricu od lístkov a vlasov.
- 2
Dáme do hrnca a zakryjeme listami.
- 3
Zalejeme vodou a necháme zovrieť. Ja vodu nesolím.
- 4
Varíme okolo 10 minút - záleží od druhu kukurice.
- 5
Vyberieme, potrieme maslom a osolíme.
- 6
Dobrú chuť.
Tiež kukurica:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja predtým ochutnávam, až potom vypnem..
.🌹🌹🌹🌹
Áno je kupovaná. Uvarená kukurica sa dá nakrájať na dlhé plátky. Treba vyskúšať.🙂🌹🌹🌹
Ešte nemám ten parný hrniec.🙂🌹🌹🌹
🌹🌹🌹
Max 5 minut👍
Pozdravujem vas😉😉😉
Ďakujem.🌹
Vďaka 🌹🌹🌹 Záleží aj od kukurice, my z paneláku sa potešíme aj tej z obchodu.😋🌹😋
S parmezánom som ešte nejedla, možno raz.... Vďaka 🌹🌹🌹
Ve svete je kukurice velmi oblibeny street food, ale to jsem nikdy nemela odvahu ty šílené kombinace posypek a omacek ochutnat.
To som videla na FB take video. A potom odrezal koniec a kukuricu “vytlačil” von z tých listov a neostal na nej ani jeden “vlas”. Bolo to čisté a ani nie tak prácne. Vďaka za pripomenutie, som na to zabudla. Musím skúsiť.