Bezgluténové palacinky z ryžovej múky
Foto: ryzasos
Vyskúšajte tento recept na palacinky a zistíte, že pripraviť ich verziu bez gluténu a s použitím klasických surovín nie je žiadna
veda. Výhodou Zobraziť celý popisVyskúšajte tento recept na palacinky a zistíte, že pripraviť ich verziu bez gluténu a s použitím klasických surovín nie je žiadna
veda. Výhodou tohto receptu je, že nevyžaduje kombináciu rôznych typov bezgluténových múk. Na prípravu palaciniek
sme použili bielu ryžovú múku značky SOS. Cesto z ryžovej múky je pevné a palacinky sa netrhajú a ani nelámu.
Zdroj: Rice SOS
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia vyšľahajte v miske vidličkou. Pridajte k nim mlieko, javorový sirup, olej a dôkladne premiešajte.
- 2
Potom pridajte ryžovú múku a soľ a vymiešajte do hladka.
- 3
Na panvici rozohrejte olej, pridajte naberačku cesta a opekajte približne 1 minútu.
- 4
Palacinku otočte a nechajte na panvici ešte približne 30 sekúnd. Opakujte až kým neminiete cesto.
- 5
Palacinky odporúčame podávať s lekvárom a posypané práškovým cukrom.
Tiež bezlepkové palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu