Komentáre k receptu:
  • denyany - fotkaDenyany 13. decembra 2016 o 11:43

    Krásny bôčik! Určite fantasticky chutil, aj ja občas pečiem mäso pomaly, chutí mi tak. Glazovanie som však ešte neskúšala.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 13. decembra 2016 o 14:00

  • používateľ nemá avatarDosa 13. decembra 2016 o 14:25

    Parádna vára...
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 13. decembra 2016 o 16:39

    ja som glazovanim nepobozkana, tak neviem posudit spravnost postupu, ale podla surovin to musi chutit bozsky, len na mna trochu precviklovane :-)
    @zareaguj
  • yogicek - fotkaYogicek 13. decembra 2016 o 19:22

    Vyzerá to dobre. Nabudúce vyskúšaj podliať červeným vínom alebo čiernym pivom. Najlepší by bol na to nejaký 19° PORTER. A oprav si chybičku v čase pečenia. Máš tam uvedené namiesto 3,5hod 3,5min.
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 13. decembra 2016 o 20:10

    @Yogicek (13.12.2016 19:22)

    Dakujeme za upozornenie, cas pecenia sme opravili.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBonvivanka 13. decembra 2016 o 21:40

    Uúúplná mňamka! Vyzerá to úžasne! Ukladám :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMarikafil 14. decembra 2016 o 10:42

    To nie je recept ale román:-) Krásne si to napísal, síce s chybičkami, ale tak napínavo, že som ich dokázala ignorovať! A tá pečená cvikla s cviklou ako kapustou (som sa divila, že v rozpise surovín žiadna kapusta nebola...) ma úplne dostala.
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaRadox1 14. decembra 2016 o 13:46

    pekne,ale 125ml bal. octa?nebol ten gél nakyslý?lepsie by bolo ten ocot nahradit silnym cer.vinom,alebo pouzit bal.redukciu,ktoru aj ja som pouzil u svojho bôcika.
    @zareaguj
  • boxik - fotkaBoxik 14. decembra 2016 o 15:15

    Bôčik je vždy fajn aj keď cviklu nemusím dá sa to aj bez nej , takže vďaka za inšpiráciu , bôčik už je doma.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarZahra 14. decembra 2016 o 19:00

    @Boxik (14.12.2016 15:15)
    Ja naopak, nejem mäso, ale obidve cvikly(zboznujem) aj tu zeleninu k tomu by som si velmi rada dala. Supeeer.


    @zareaguj
     1x janaka
  • popoluska340 - fotkaPopoluska340 14. decembra 2016 o 20:22

    Uzasne napisane,ako roman,moc sa mi to paci.Maso nemusim,ale zaujali ma tie cvikly,a restovana zelenina.Urcite si urobim,ale aj manzelovi bocik upeciem,zaujal ma moc receptik.urcite by mi chutilo.Jasne ze musim aj ochutnat,co som uvarila.
    @zareaguj
     1x zahra


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist