Zapekané (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Mäsove guľky v zemiakovom nákype

Hovädzie mäso

Tento recept som nasla madzi receptami, ktore si velmi davno odkladala moja dcera. Vyskusala som...

prazdny

Mäsovo-bryndzové hniezda

Hlavné jedlá

Mať doma kilo bryndze, to si už vyžaduje aj niečo vymyslieť. A toto je výsledok....

prazdny

Hliva prekladaná mäsom

Hovädzie mäso

Na oleji spením nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridám na tenké pásiky pokrájané hlivy a dusím, až sa všetka...

prazdny

Zapekaná kvaka ako príloha

Bezmäsité jedlá

Niekde som citala ze kvaka bola v nasej oblasti pouzivana hojne pred tym ako Krystof Columbus priniesol...

prazdny

Šunka s parenicou na orechových šúľancoch

Bravčové mäso

Zemiaky nastrúhame, pridáme hrubú múku a vypracujeme cesto. Z cesta tvarujeme šúľance, ktoré varíme...

prazdny

Zapečená paradajka s nivou

Bezmäsité jedlá

Je to veľmi jednoduchý a rýchly recept, vhodný na rýchlu a relatívne zdravú večeru.

prazdny

Zapečený plnený baklažán

Bravčové mäso

Videla som podobný recept v bešamelovej omáčke a tak som trocha experimentovala...

prazdny

Rybie filé na tmavom pive

Hlavné jedlá

Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

prazdny

Zapečené cestoviny

Cestoviny

POTREBUJES... CESTOVINY, KECUP. SUNKU, PLATKOVY SYR, SMOTANU, BAZALKU ALEBO OREGANO, MOZE BYT AJ AJ... ...

prazdny

Plnený baklažán

Bravčové mäso

Baklažány rozrežeme po dlhšej strane a striedky vydlabeme. Spodok každej polovice odrežeme tak, aby vznikla...

prazdny

Zdravé cookies

Koláče

Tento recept sa skladá len z dvoch hl. surovín...

prazdny

Zemiaky s chorizom - plán B

Hlavné jedlá

Plán A bol vynikajúci recept od @Evusik (http://varecha. pravda. sk/recepty/zemiaky-s-chorizom-fotorecept/18910-recept. html). Lenže kým sa varili zemiaky,...

prazdny

Vaječný zapekanec

Bezmäsité jedlá

Rýchle a jednoduché ...

prazdny

Augustová záhrada s kuriatkami

Hlavné jedlá

Cuketovo-baklažánovo-paradajkovú sezónu máme v plnom prúde, treba to využiť :-) Hľadala som recept ako pripraviť túto...

prazdny

Plnené cestoviny na spôsob lasagne

Bravčové mäso

Vyhrala som veľké balenie dutých cestovín vo farbách talianskej trikolóry, plnila som ich klasickými omáčkami ako na lasagne....

prazdny

Záhorák

Bravčové mäso

Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozohriatom oleji ho opečieme z oboch strán. Do...

prazdny

Slané palacinky Mamcotti

Bezmäsité jedlá

Palacinky naplníme plnkou, ktorú si pripravíme z Ricotty, vajíčka, soli, korenia a vňaťky....

prazdny

Hovädzie na pive

Hovädzie mäso

Plátky mäsa nakrájajte na rezance a opečte na vyškvarenej slanine. Osoľte , okoreňte a duste...

prazdny

Pečené jablká

Dezerty

Pripravíme si 4 jablká, ktorým odrežeme vrch. Potom si zoberieme lyžičku ktorou vydlabeme jablká...

prazdny

Cuketový koláč z Londýna

Bezmäsité jedlá

Tento recept mám od priateľovej maminy a ani som netušila, že môže byť taký úspešný...

prazdny

Kuracie prsia s parmezánom z našej kuchyne

Kuracie mäso

Na výrobky z ovčieho mlieka a oštiepky extra zvlášť, nášho krásneho Slovenska, nedám dopustiť. Okrem maškrtenia v originálnej podobe, ich úspešne využívam i v našej domácej kuchyni....

prazdny

Fazuľkové závitky

Hlavné jedlá

Fazuľke sa nám tento rok na záhradke darí, tak pridávam do zbierky ďalší recept... :-)))

prazdny

Chudobné cestoviny s kabanosom

Bravčové mäso

Cestoviny uvaríme podľa návodu v dostatočnom množstve osolenej vody. Medzitým nakrájame salámu na kúsky, ktoré...

prazdny

Zapečené huby s hermelínom

Bezmäsité jedlá

Huby a hermelín-túto kombináciu milujem

prazdny

Zapekané bezlepkové bagety

Slané chuťovky

Upečieme bezlepkové bagety podľa nášho receptu na www. liana. sk

prazdny

Čakanka v bešameli

Bravčové mäso

Tento recept ma naučil môj manžel, neviem odkial ho má on ale veľmi nám chutí...

prazdny

Plnený baklažán

Bezmäsité jedlá

Baklažán nakrájame na plátky, posolíme a necháme 10 minút odstáť. Potom plátky osušíme, obalíme...

prazdny

Chutná a rýchla zapekaná ryža

Bezmäsité jedlá

Chrumkavá ryža je kulinársky skvost , ktorý v jednom jedle spája textúry a chute....