Foto: rous5
Mať doma kilo bryndze, to si už vyžaduje aj niečo vymyslieť. A toto je výsledok. Ak by sa to náhodou podobalo na niekoho už Zobraziť celý popisMať doma kilo bryndze, to si už vyžaduje aj niečo vymyslieť. A toto je výsledok. Ak by sa to náhodou podobalo na niekoho už zverejnený recept, tak ide čisto o náhodu, nezaoberám sa podobnosťami receptov :)
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Mleté mäso (akékoľvek, kuracie, bravčové) dáme do misy, osolíme, okoreníme, pridáme jedno vajce a dobre zamiešame. Ja som takto získanú masu rozdelila na dve časti. 1. Do prvej som pridala bryndzu (troška bryndze som ešte nechala na naplnenie) 2. Druhá zmes je bez bryndze
-
2
Mäso rozdelíme, vytvarujeme guľky v strede ktorých urobíme jamky a dáme na plech. Ja som urobila tri mäsovo-bryndzové a tri len mäsové. Do každej jamky dáme plátok mozzarelly a na mäsové som dala aj malú lyžičku bryndze.
-
3
Dve celé vajcia rozšľaháme a pomaly vlejeme do každej jamky v mäse.
-
4
Dáme do vyhriatej rúry cca 180 °C a pečieme cca 20-30 min. MOJ TIP : U mňa jednoznačne zabodovalo mäso zmiešané s bryndzou, výborné :)
oko je spokojné..a chuť..??doporučuješ..??
Krása.... :-)