Hliva prekladaná mäsom

babkamt - fotkababkamt, 17. mája 2011
4
porcie

Suroviny

160 g
160 g
200 g uvarená
2 ks
1 PL
2 ks
1 dcl
50 g




Postup

  1. 1

    Na oleji spením nadrobno nakrájanú cibuľu.Pridám na tenké pásiky pokrájané hlivy a dusím,až sa všetka šťava odparí.

  2. 2

    Na dno vymazanej ohňovzdornej nádoby uložím ryžu na výšku 2 - 3 cm. Na ryžu dám vrstvu hlivy,opäť ryžu,navrch vrstvu mletého duseného alebo pečeného mäsa,opäť vrstvu ryže,polejem mliekom,v ktorom som rozšľahala vajíčka so soľou.

  3. 3

    Pečiem v rúre asi 45 min.na 180 stupňoch,pred dopečením posypem strúhaným syrom a nechám ešte v rúre asi 5 min.

Diskusia k receptu

bozulka
Vidím že si milovníčka hlívy ! Tento recept si urobím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia