Foto: anency
robila som klasické lasagne pre moju mužskú polovičku ale keďže ja s stravujem Paleo stravou tak som sebe robila lasagne s baklažánom. Základ je Zobraziť celý popisrobila som klasické lasagne pre moju mužskú polovičku ale keďže ja s stravujem Paleo stravou tak som sebe robila lasagne s baklažánom. Základ je ako pri klasických len do paleo nejde bešamel,len sa prekladá mäsová zmes s baklažánom.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Baklažán narežeme na plátky,osolíme a necháme postáť. Medzi tým si pripravíme mäsovú zmes. Na olivovom oleji osmažíme cibuľu s cesnakom,pridáme mleté mäso a restujeme 5 minút. Nalejeme paradajkovú šťavu,osolíme,okoreníme a dusíme 15 minút. Občas premiešame.
- 2
Baklažán si osušíme a na dno zapekacej misy dáme plátky baklažánu,na to vrstvu mäsovej zmesy,bazalku,baklažán,mäsovú zmes....
- 3
Lasagne dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 180°.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu