Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k Zobraziť celý popisVo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z múky a masla zhotovíme zápražku a rozriedime pivom. Pritom dôkladne miešame, aby sa nevytvorili hrudky. Dodáme cukor, soľ, korenie a klinčeky.
- 2
Filé uložíme do nádoby na pečenie, polejeme omáčkou a zapekáme asi 15 minút.
- 3
Tesne pred podávaním pokvapkáme rybu citrónom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu