Rybie filé na tmavom pive

redakcia - fotkaredakcia, 20. augusta 2009

Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k Zobraziť celý popisVo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...

6
porcií
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 porcií
0,5 l
0,5 ks
50 g
2 PL
2 ks




Postup

  1. 1

    Z múky a masla zhotovíme zápražku a rozriedime pivom. Pritom dôkladne miešame, aby sa nevytvorili hrudky. Dodáme cukor, soľ, korenie a klinčeky.

  2. 2

    Filé uložíme do nádoby na pečenie, polejeme omáčkou a zapekáme asi 15 minút.

  3. 3

    Tesne pred podávaním pokvapkáme rybu citrónom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia