![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cviklový tanier s medom
Kolieska surovej cvikly preliate dressingom z horčice, olivového oleja a medu s bielymi fazuľami a orechmi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kura s mandľami
Pekne chrumkavučké!!!Napísala som kura ale môžu to byť aj stehienka a dokonca sme potrebovali minúť kapustu, tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hrbaté mäso
rada robím jedlo v rúre, lebo kým sa to tam pripravuje, ja môžem s deťmi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninový koláč
Tento recept som našla na zadnej strane špaldovej múky. Všetkým veľmi chutil, preto uverejňujem...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pivné párky
párky rozrežeme na polovice a každú polovicu nakrájame na ježka. opečíme na oleji z oboch...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mačací tanec - moja verzia
Potrebovala som minúť jačmenné krúpy. Hľadala som na Googli recept ako to nejako originálne spracovať a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sous-Vide prsia z holuba
Otec ma obdaroval mladými holubmi, tak sem pridávam recept na domácu úpravu sous- vide. Výsledok bol viac ako...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mexická ryža
V hrnci rozohrejeme olej a osmažíme na ňom ryžu dozlata. Pridáme cibuľu, cesnak a papriku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čokoládovo-smotanovo-jahodová mňamka s chilli
Prišla na mňa chuť na sladké, ale mala som chuť aj na čokoládu, aj na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mousse z bryndze so studenou polievkou z kefíru, uhoriek a žeruchy
Bryndza je dnes čoraz vzácnejšia. Obsahuje sto- až tisíckrát viac užitočných organizmov ako živé jogurty....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Celozrné ravioly s rukolou
Zdravé, sýte a veľmi chutné jedlo z talianskej kuchyne, ktoré som si upravila podľa mojich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablková pena
Jablká olúpeme, zbavíme jadierok a pokrájame na kúsky. Podlejeme ich niekoľkými PL vody a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Francúzsky šiškový toast
V mise vyšľaháme vajcia s mliekom a extraktom a vianočku v ňom obalíme a necháme ju nasiaknuť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie v cibuľovej marináde
Maso umyjeme, trocha vysušíme, pokrájame na menšie kúsky a vložíme do misky. Pridáme olej,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Seitan s brokolicou a pistáciami
Brokolicu rozoberieme na ružičky. Z hlúbika brokolice a z koreňovej zeleniny si uvaríme vývar.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vaječný likér
Hľadal som recept na vaječný likér a tento som našiel v jednej diskusii. Je jednoduchý a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Studená jahodová polievka
V obchode som kúpila jahody. Oči sa potešili, ale chutné na jar ktovieako neboli...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pistáciová tortička s krémom diplomat
Korpus: Hladkú múku, práškový cukor, mandľovú múku, pistáciovú pastu a vajcia vymiešame do hladkej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľový vianočný šalát
Fazuľu namočíme a potom uvaríme v osolenej vode. K fazuli pridáme lečo, horčicu, kečup,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiaková haruľa s oštiepkom
Do očistených postrúhaných zemiakov dáme vajce, múku, soľ, mleté čierne korenie a dobre premiešame....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené domáce bravčové rebierka na cibuľovo-paradajkovom hniezde
Dnešný obed troška výdatnejší. rebierka som si priviezla z domova úplne čerstvé, takže chuť neporovnateľná...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené zajačie stehná s plnkou
Trošku práce s vykosťovaním stehien mladých „ušiačikov“, ako aj s ich kompletizáciou do finálnej podoby polotovaru,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ružičkový kel v mletom mäse
Ešte iba teraz začínajú dorastať ružičky na keloch... niektoré sú ešte maličké, iné už vhodné zberu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenátovo-mrkvová roláda zo pstruha
Filety očistíme, orez rozmixujeme spolu so smotanou, na tzv. fáš, osolíme a okoreníme....