Dyňa červená zapekaná s klobáskou fotorecept
Foto: patroveckypitrs
Tento recept vznikol spontánne pri upratovaní chladničky. Tieto suroviny ostali a čo s nimi, tak som ich v rúre zapiekol. Pri tomto jedle som Zobraziť celý popisTento recept vznikol spontánne pri upratovaní chladničky. Tieto suroviny ostali a čo s nimi, tak som ich v rúre zapiekol. Pri tomto jedle som zistil, že pečená dyňa je dobrá. A popri tom sa ochutí s ostatných surovín.
porcie
príprava
na 180°C °C
Postup
-
1
Množstva neudávam dajte si podľa seba. Do pekáča som dal mäkké klobásky. Okolo nich som natlačil nakrájanú dyňu.
-
2
Na to som dal baranie rohy pikantné. Kto chce môže dať feferóny, alebo čili. Osolil som to.
-
3
Teraz som to zalial paradajkovou šťavou, že baranie rohy boli polovicu v nej. Posypal to korením štyroch farieb čerstvo zomleté a nastrúhal citrónovú kôru. Prikryl som to a vložil do rúry, ktorú som zohrial na 200°C. Po chvíľke som teplotu stiahol na 180°C a piekol 30 minút. Potom som pekáč otvoril a dal na 10 minút pod gril.
-
4
Máme hotovo. Vonia to úžasné a roznáša sa po dome. Môžeme servírovať. Podávame s chlebom. Je to pikantné a dobré. Tak Vám prajem dobrú chuť ak si to upečiete. Ta dyňa ma tak dobrú chuť, škoda že sa to nedá s obrázku ochutnať.
sa kombinuje jablko s mäsom, ananásom či broskyňou, prečo nie melon...a červený melon ja milujem..vďaka za inšpiráciu