Foto: nonna
Na schladenie horúcich letných chvíľ je ideálne toto vychladené kyslé mlieko kyslastosvieže a vonné od medu. Organizmus ním vyzbrojíte vitamínmi, vlákninou, antioxidantmi, získate aj Zobraziť celý popisNa schladenie horúcich letných chvíľ je ideálne toto vychladené kyslé mlieko kyslastosvieže a vonné od medu. Organizmus ním vyzbrojíte vitamínmi, vlákninou, antioxidantmi, získate aj proteíny, nejaké mastné kyseliny, mliečnu bakteriálnu mikroflóru a čistú glokózu s fruktózou plus ďalšie bioaktívne a obranné látky z medu. Ich zloženie a množstvo závisí od druhu medu.
porcie
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Ríbezle umyjeme a odstopkujeme.
-
3
Rozmixujeme.
-
4
Pridáme zakysanku, med a opäť dobre rozmixujeme.
-
5
Nech sa páči, štrngnime si NA ZDRAVIE! POZNÁMKA: Nápoj bol dosť hustý, takže je možné ho zriediť trochou sladkého mlieka alebo ovocnou šťavou. Ríbezle, tak ako aj zakysanku som nechala pred použitím dobre vychladiť.
Diskusia k receptu