Jedla som to už ani neviem u koho....je to jednoduché a rýchle jedlo...
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ošúpané a pokrájané zemiaky uvarím v osolenej vode.
- 2
Kým sa zemiaky uvaria, tak si na oleji alebo masti usmažím nadrobno pokrájanú cibuľku a pokrájané párky. Odstavím z ohňa, pridám mletú červenú papriku a zamiešam.
- 3
Uvarené zemiaky scedím a ešte do horúcich pridám cibuľovo-párkovú zmes. Spolu zamiešam.
- 4
Podávam na hlbokom tanieri, lebo na polovicu taniera dávam takto pripravené zemiaky a na druhú polovicu nalejem acidofilné alebo kyslé mlieko.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu