Bryndzovník

ajan16 - fotkaajan16, 21. decembra 2010

Suroviny

cesto:
250 g
20 g
2
trochu
podla potreb. na vymastenie
plnka:
250 g
100 ml
40 g
trochu
1
podla potreb. posekaný




Postup

  1. 1

    Z múky,droždia,soli a žltkov pripravíme cesto.Necháme vykysnúť.Vykysnuté cesto roztiahneme na vymastený plech.Na vrch roztiahneme plnku vymiešanú do peny a posypeme kôprom.Pečieme pri 180 stupňoch do zlatova.

Diskusia k receptu

duschko
U nas ho pecieme ako klaura, len bez cibule, ale s troskou mleteho cierneho korenia. Uz sa na bryndzovnik velmi tesim.
zdenkab
Hurá, tomuto receptu sa teším, lebo manžel miluje všetko bryndzové, tak ho poteším touto dobrotou.
paveljrk
Recept poznám ešte z detských rokov,no nejako sa naň zabudlo.Ďakujem za pripomienku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia