
Orechovo-syrová torta
Varenie neskutočne ľúbim lebo je o kreativite a nápadoch. Aspoň u mňa ale ten pocit keď...

Zeleninová kaša s bravčovou pečeňou
Tento recept som vymyslela z potravín, ktoré som našla v chladničke. Vzniklo z toho takéto...

Hlávkové zelí muškátové
Nejlepší je ze zelí jarního, ale i nejarní je výborné. Hlavně pak na jaře na...

Orechovo-karamelová torta na narodeniny
Toto je naša najobľúbenejšia kombinácia - orechy a karamel.

Bruschetta so sardinkami
Komerčný recept<br /> Spoznajte Stredomorie napríklad pomocou chrumkavej desiaty v podobe opečeného chleba s olivovým olejom, paradajkami...

Brokolicovo-kuracie farfalle (mašličky)
Cestoviny nájdete v kuchyni každej domácnosti. Prečo sú také obľúbené? Môžete ich dlho skladovať a preto...

Medvědí česnečka ze sušených hub se strouháním
Kombinace a chuť sušených hub s česnekem, doplněná česnekem medvědím a strouháním (mrveničkou)

Krémová polievka so semienkami
Polievku pokvapkajte tekvicovým olejom a posypte semienkami a môžete podávať ako krémové osvieženie.

Vyprážané huby s bylinkovou majonézou
Huby nasucho očistíme, pokrájame na 1, 5 cm hrubé plátky, vložíme do sita a opláchneme...

Omeleta s hubami
Z mlieka, vajec, soli a múky vymiešame husté cesto, ktoré zriedime postupným pridávaním mlieka. Na...

Lekvárová pitka
Recept mám od svokre. Píšem ho v originále a vy si kľudne dávku cukru zmenšite alebo...

Juhočeský pekáčik
Tradičnú tunajšiu kuchyňu považujem spolu s francúzskou za svetovú špičku. Kto však dnes vie povedať, aký je pravý pôvod národných jedál? Preto...

Arašidové jablko
Ak máte chuť na rýchly sladký dezert bez pečenia, toto je ideálny recept. Milovníci arašidového...

Krkonošská caparanda
A šup opäť zemiaky. Recept sa hodí hlavne na január, keď sme minuli na sviatky,...

Dusená jarná zelenina s dubákmi na Chardonnay s parmezánom
Mám mladú jarnú zeleninku v bio kvalite, zaslúžila si prípravu na kvalitnom suchom bielom víne, ...

Tekvicovo-orechový koláč s medovou polevou
Tekvice je opäť neúrekom. U nás na v škole sa konala halloweenska katedrovica a to bola...

Zapečené zemiačky s bylinkami a parmezánom
Prevzaté z útlej knižočky Chuťovky autor Anne Wilsonova. Sú chutné, jemne pikantné

Špenátovo-parmezánové suflé
Výborný rýchly nákyp vhodný aj na raňajky, desiatu či olovrant.

Morčacia pečeň na bielej cibuli a paprike
Kupujúci má vždy a všade chodiť s otvorenými očami. Tentoraz sa to oplatilo aj mne...

Baby ražniči
Tento recept som začala robiť fintu pre deti, lebo mali obdobie keď chceli papať iba parky...

Mufloní chrbát v amarantových pukancoch
Figový džem: Figy nakrájame a dáme variť spolu s džúsom. Keď sú figy mäkké, rozmixujeme ich...

Slivkový lekvár
Slivky umyjeme vykloskujeme pridáme ostatné suroviny premiešame a necháme 12hodín odstáť

Piškotový rybízový dort
Bílky ušleháme do tuha s cukrem, pak přidáme za stálého šlehání postupně olej, žloutky...

Orechové medové sušienky bez lepku
Novalim chladené cestá sú skvelou pomôckou v kuchyni. Okrem toho, že nám šetria čas a...

Low Society Cheesecake
Obľúbený koláčik mojej švagrinej, ktorý pripravujem veľmi často. Určite bude dosť oponentov, ktorí skritizujú...