Hubová delikatesa

akukulienka - fotkaakukulienka, 3. marca 2011

Veľmi chutné a dobre vyzerajúce predjedlo.

5
porcií
30 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

5 ks
300 g
3 stučiky
1 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľku, cesnak a na drobno porezané šampiňóny... pridáme koreniny a asi 10 minút spolu podusíme.

  2. 2

    Medzi tým si prerežeme rožky po dĺžke a jemne ich natrieme maslom a uložíme na plech vedľa seba. Na pripravené rožky dáme dusené šampiňóny a vrch prikryjeme plátkovým syrom.

  3. 3

    Takto pripravené dáme zapiecť na 10 minút do vyhriatej rúry. Teplé podávame s kečupom a tatárskou omáčkou. ( môžme ich aj spolu zmiešať). Ja robím farebné mriežky ...

Diskusia k receptu

akukulienka
urcite neolutujete !!! ja musim robit hubovu party niekedy a viac krat v mesiaci... :)
evanaaa
Aj mne sa toto pozdáva , dala by som na celozrnné žemličky, aj tak by to snáď šlo ( je väčšia plocha na namazanie).
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Robíme, pod názvom šampionové zapekačky. Veľmi chutnučké.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia