Zmrzlina

bambulka51 - bez fotkybambulka51, canada, 15. februára 2010

Robievali sme hu doma,hlavne v lete.hodí sa ku každej príležitosti.

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

200 g
200 g
100 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetko spolu rozmixujeme ,môžeme naporcovať do kelímkov a dať zmraziť.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
@bambulka , pozerám na zmrzliny a našiel som aj túto. určite skvelá, len či tam nie je veľa kryštálikov ľadu? ja preto radšej jahody (alebo iné ovocie) predmrazím, a keď sa také rozmixujú, vytvoria hustý, akoby až želé základ pre šľahačku. robievam to tak asi 2 hodinky pred podávaním, a ešte nechám mraziť.
@marlen výborne,dobrý nápad,vyskúšam.Vieš ja tiež by som nemusela moc sladké ale sem-tam ,chutí to ,,potvora"....