Niečo veľmi jednoduché, chutné a svieže... No ak by ste chceli, na tento recept existuje aj pečená varianta. Keď do jabĺk pridáme puding Zobraziť celý popisNiečo veľmi jednoduché, chutné a svieže... No ak by ste chceli, na tento recept existuje aj pečená varianta. Keď do jabĺk pridáme puding už viac nevaríme ale zmes vylejeme na dobre vymastený plech, naň nalejeme piškótové cesto a dáme piecť a vychladnúť. Potom naň položíme druhý plech, preklopíme a ochutíme podľa vlastnej fantázie - takzvaný Obrátený koláč. Takže ak si vyberiete jednu či druhú variantu určite budete spokojný :)
Postup
-
1
Vo vode rozvaríme cukor, pridáme ošúpané nastrúhané jablká a chvíľku povaríme. V malom množstve vody rozmiešame pudingové prášky a za stáleho miešania zvoľna vlejeme do zmesi a znova povaríme (môžme ochutiť škoricou)
- 2
Do vypláchnutej tortovej formy vlejeme vrstvu pudingovej zmesi, potom poukladáme piškóty namočené v ovocnej šťave a opäť pridáme zmes a necháme stuhnúť.
- 3
Potom tortu vyklopíme a ozdobíme (ja som použila šľahčku a na vrch som posypala škoricou). Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu