Blesková zemiaková placka
Dnes je Popolcová streda, prísny pôst, tak som si urobila takéto raňajky.
Ryžové rezance s údeným tofu
Čo to vlastne mám na tanieri? S koľkými kalóriami? Odkiaľ pochádzajú suroviny? Pripravili ste mi to zdravými...
Börek z panvice z tenučkého cesta
Výborný syrový börek z veľmi tenučkého cesta. Zvnútra mäkučký a zvonka pekne chrumkavý....
Mix troch druhov húb na šalotke
Vďaka modernej dobe som dostatočne informovaný aj o stave „hubovej žatvy“ na slovenských lúkach, stráňach...
Zemiakovo-rybacie fašírky s petržlenovou omáčkou
Ja som použila lososa, ale môže sa použiť ryba aká vám chutí. Množstvo surovín je...
Domáce bylinkové maslo
Lahodné domáce bylinkové maslo sa fantasticky hodí na hrianku, pečivo, grilované mäsko, zeleninu aj na pečené či varené zemiaky....
Zelenina s vajíčkom
Po svete je vela receptov, co vyzeraju skoro ako leco, ci uz je to turecke...
Karfiolové guľky na petržlenovej mrveničke
Karfiol nastrúhame najemno alebo pomelieme na mlynčeku, pridáme nastrúhaný parmezán, nastrúhanú mozzarellu, vajce, ...
Petržlenové cestoviny
Cestoviny a rôzne pesto k tomu, to je vcelku obľúbená kombinácia. Ale čo tak staviť...
Pesto z mrkvovo-petržlenovej vňate
Rozhodli sme sa zužitkovať mrkvovú a petržlenovú vňať, ktoré sú bohaté na vitamíny, preto sme...