Teľacia špička s gremolátou
František Pado a Michal Kurek
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave-Rusovciach, 3. apríla 2018
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave-Rusovciach, 3. apríla 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15-20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Teľacie karé osolíme, okoreníme a na masle na panvici opečieme z oboch strán. Opečené mäso dáme do rúry vyhriatej na 170 °C na 15 – 20 minút.
- 2
Medzitým nasekáme petržlenovú vňať, kapary, strúčik cesnaku a čili papričku. Všetko zmiešame v miske, pridáme nastrúhanú citrónovú kôru, prilejeme olivový olej a trochu citrónovej šťavy. Ochutíme a prípadne dosolíme.
- 3
Odležané mäso nakrájame na plátky a podávame s listovým šalátom.
Tiež teľacie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu