
Ryby v Novaljskej marináde
Ryby očistíme , umyjeme. ja som použila morskú štuku -má málo kostí , vlastne len velkú...

Losos so zeleninou
Toto jedlo som si obľúbil pro rýchlu prípravu a nízku kalorickú hodnotu.

Tuniaková nátierka
Potrebujeme: 180g tuniak vo vlastnej šťave, 200g cottage cheese, podľa chuti najemno nasekanú cibuľu, ...

Rybie filé - rýchlovka
Ryby sú zdravé, ale málo ich jeme a tak rýchlo sa dajú pripraviť...

Vyprážané rybie filé v citrónovo-pertržlenovej strúhanke a pečené zemiaky
Rybie filé je chutné a iné keď sa obalí v citrónovo-petržlenovej strúhanke

Bujabéza so žĺtkovou omáčkou
Mušle očistíme pod studenou vodou a vložíme do vriacej vody, povaríme. Mušle, ktoré sa...

Tagliatelle s údeným lososom
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Scedíme ich a prelejeme studenou vodou. Ušľaháme vajce, smotanu, ...

Nátierka z údeného divého lososa
Táto nátierka vznikla veľmi spontánne. Pôvodne som chcela robiť lososový tatarák, ale keďže ten mávame...

Nórska kremet fiskesuppe
Recept na tuto norskou polévku z tresky a lososa jsem obdržel od přítele Buntera z Labužníka, ...

Španielsky šalát s tuniakom
Pobrežie Stredozemného mora s vôňou a pokojnou atmosférou ponúka chutné jedlá. Tuniakový šalát je neoddeliteľnou súčasťou...

Pečený morský vlk s hráškovým pyré
Morského vlka vypitveme, zbavíme šupín a vyfiletujeme. Pripravené filety osolíme a okoreníme a zľahka pečieme...

Celozrnné cestoviny s tuniakom na taliansky spôsob
Diétny recept ktorý príjemne zasýti každého, najlepšie pripraviť si ho na obed.

Mediteránska ryba
Tento receptík ma toľko pozitív , že sa sem ani nezmestia napísať...

Tuniaková nátierka
táto pomazánka je z čias keď som pracovala v Anglicku a so sesternicou sme si ju robili...

Ryba v jogurtovej omáčke
Na prípravu tohto jedla možno použiť akúkoľvek bielu rybu s čo najmenším množstvom kosti, najlepšie je...

Morský čert na toskánsky spôsob so schwarzwaldskou šunkou
Kúpil som morského čerta a hľadal recept. Nakoniec som ho našiel až na jednej nemeckej stránke...

Portugalské carpaccio z rybieho filé
Ak si myslíte, že len Japonci a Eskimáci sa pýšia výsadou pochutnávať si na surovej rybe,...

Losos s cestovinami
Velmi jednoduche jedlo. Pomerne rychlo sa pripravuje a na leto ako stvorene! tak podme na to....

Cestovinový šalát
Máte chuť na rýchly a ľahký obed? Vyskúšajte tento vynikajúci cestovinový šalát, vhodný nie len na...

Rýchla omáčka na cestoviny
Túto omáčku som vymyslela z toho čo som našla v špajzi keď som potrebovala rýchlo nakŕmiť deti...

Rýchle rybie filé zo Sole
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max....

Opekaný zubáč s teplým šalátom
Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

Marinovaný losos v citrónovo-kôprovej omáčke
Milujem lososa na všetky možné spôsoby a tento recept milujem pretože tá omáčka sa k nemu skvelo...

Prekladaný zemiakový šalát podľa Svetlanky
Tento skvelý recept som dostala od Svetlanky, ktorá pochádza z Ukrajiny a žije na Slovensku....

Tvarohovo– lososová nátierka
Údeného lososa nakrájame na rezančeky, pridáme tvaroh, smotanu, biely jogurt, nasekanú pažítku, ...

Morská šťuka na vodnícky spôsob
Recept pripravil Richard Fencl z reštaurácie Rybník v Bašovciach

Teplý zelerový šalát
Z buľvového zeleru, žltej fazuľky, hrášku, uvarených vajec a údeného lososa