Tagliatelle so smotanovo-špenátovou omáčkou a steak z lososa
Foto: lamey
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Steak tesne pred varením posolíme a ochutíme korením. Na panvicu s rozohriatym maslom dáme lososa kožou dolu a necháme jemne opekať 3-4 minúty.
- 2
Na troche oleja opražíme cesnak (chvíľu, aby nezhorkol), pridáme k nemu špenát, aby sa sparil a podlejeme vínom. Necháme chvíľu redukovať, aby sa odparil alkohol, ochutíme koreninami a prilejeme smotanu. Ešte chvíľu prehrejeme. Do hotovej omáčky dáme už uvarené cestoviny a všetko spolu premiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu