Foto: andiss
Konečne vám sem pridávam aj rybku! Zbožňujem ich, takisto tuniaka, tresku, sardinky...aach. Dokonca aj morské plody. Je to rýchle, zdravé a chutné. Šup na Zobraziť celý popisKonečne vám sem pridávam aj rybku! Zbožňujem ich, takisto tuniaka, tresku, sardinky...aach. Dokonca aj morské plody. Je to rýchle, zdravé a chutné. Šup na to!
porcia
príprava
Postup
-
1
Lososa pokvapkáme citrónom, ochutíme solčankou a chilli. na panvicu dáme kvapku oleja a rozotrieme /vážne len kvapku, losos pustí dosť svojho tuku/. Z každej strany opečieme, celkovo asi 12 minút, to je ideálna doba, inak sa začne rozpadať.
- 2
Ryžu basmati prepláchneme až pokým z nej nepôjde čistá voda /preplachujeme a zmývame škrobovitosť/. Varím cca 8 minút, scedím a v sitku prečechrám vidličkou, ako som spomínala v nedávnom receptíku. Na tanier dáme hrsť rukoly, plátky uhorky, ryžu a lososa. Papáme a s nikým sa nedelíme, hahah!! :-))
- 3
A takúto obmenu zvyknem robiť na večeru. Prílohou je varená zeleninka /brokolica, karfiol, mrkva alebo zelené fazulky/.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
K tej rybe ti úplne postačí len šalát, ryža je tam navyše (to je iba môj názor)
No bola som v obdobi na naberani vahy, taj som potebovala na obed aj ryzu. Snazim sa obmedzovat sol a ine koreniny, ktore su zbytocne... Avsak niejedy si to jedlo ziada.