Foto: kukulienka71
Z buľvového zeleru, žltej fazuľky, hrášku, uvarených vajec a údeného lososa
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V záhrade som si vytiahla pekný kus zeleru, očistila, umyla a nakrájala som z neho polovicu na kocky.
-
2
Spolu s pokrájanou fazuľkou som ho naparila nad slanou vodou, neskôr som pridala trocha hrášku a parila do mäkka, pár minút.
-
3
Uvarila som dve vajcia na tvrdo, pokrájala ich na kocky, takisto údeného lososa. V mise som potom všetky suroviny spojila 2 lyžicami majonézy ochutenej citrónovou šťavou, horčicou a kôprom.
-
4
Jedli sme ho teplý, prílohou bola výborná ciabatta od @tassiedevila. Kto chce, môže šalát konzumovať dobre vychladený a kľudne aj bez pečiva, je dosť sýty. Dobrú chuť!
úžasné foto - ako od profíka.
*****