prazdny

Špagetová tekvica s bravčovým mäsom

Bravčové mäso

Špagetová tekvica je mojím najobľúbenejším druhom tekvice. Dá sa z nej pripraviť mnoho jedál....

prazdny

Sadovnícka pečienka

Bravčové mäso

Mäso posolíme, posypeme rascou, pridáme polovicu oleja a upečieme domäkka. Podľa potreby počas pečenia podlievame....

prazdny

Opečená podbrušinka plnená mletou podbrušinkou

Bravčové mäso

Dnešný obed som počas prípravy menila, lebo do druhej podbrušinky sa nedal vytvoriť otvor pre plnku....

prazdny

Bravčové kotlety na rošte

Bravčové mäso

Z umytého bravčového karé nasekáme štyri kotlety. Slabo ich naklepeme, posolíme, potrieme rozotretým cesnakom...

prazdny

Bravčové plátky na hrášku

Bravčové mäso

Jednoduchá príprava obeda alebo večere.

prazdny

Šťavnatý burger s cviklou

Hovädzie mäso

Ideálne letné jedlo na každú grilovačku, to je chutný burger. Náš šťavnatý burger s cviklou...

prazdny

Bravčová panenka pošírovaná v červenom víne

Bravčové mäso

Tento recept som už veeeľmi dávno nerobila napriek tomu, že je výborný a až dnes mi tak prišiel na chuť....

prazdny

Bravčové v zelenom šate

Bravčové mäso

Listky medvedieho cesnaku poukladame na pracovnu dosku nan rozvozime platky slaniny . Na slaninu medvedi...

prazdny

Zemiaky na panvici so slezom kučeravým

Bravčové mäso

Slez kučeravý je zabudnutá liečivá zelenina, listy obsahujú slizové látky, silice, triesloviny. Využitie -...

prazdny

Fašírky so sírovcom

Bravčové mäso

Mäsové fašírky obohatené o sírovec - výbornú hubu, ktorá rastie na listnatých stromoch.

prazdny

Údené rebierka s kyslou kapustou a klobásou

Bravčové mäso

Pôvodne som chcel robiť koložvársku kapustu, ale spomenul som si z detstva na podobný recept ako...

prazdny

Bravčová panenka s mrkvou a šampiňónmi

Bravčové mäso

Bravčovú panenku umyjeme, prípadne orežeme nejaké časti. Panenku osolíme a obalíme v bylinkovom korení (ja...

prazdny

Bravčová krkovička špikovaná pomarančovou kôrou a sušenými slivkami

Bravčové mäso

Tuk na povrchu mäsa narežeme do mriežky na malé kocky až po samotné mäso. Slivky a...

prazdny

Americká a kanadská slanina

Bravčové mäso

Údenie je jedným z najstarších a najvychutnávanejších spôsobov prípravy jedla, ktorý dodáva unikátne arómy a chuť, a to najmä v prípade slaniny....