60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Listky medvedieho cesnaku poukladame na pracovnu dosku nan rozvozime platky slaniny . Na slaninu medvedi cesnak položíme mäso. Osolíme, okoreníme. Posipeme podrvenou rascou a trochou medu medu. Zabalíme. Aby sme mali istotu, že slanina z mäsa nespadne, rolku previažeme nitou .
- 2
Mäso opecieme sprudka na panvici Vlozime do pekacika podlejeme vyvarom a peciem v rure zhruba 1 hodinu podla velkosti masa . Maso po upeceni nechame asi 30 minut odlezat zakrite alobalom .
- 3
Stavu z plechu zlejeme do kastrolika ,vydusime na tuk zaprasime mukou podlejeme vodou a ziskame omáčku. Zľahka prisolíme podľa chuti. Necháme prejsť varom a mozeme podavat z lubovolnou prilohou dobru chut .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu