Pečené bravčové karé
Pečené bravčové karé

Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami

elena92 - bez fotkyelena92, 10. júna 2019

Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.

3
porcie
20 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

3 plátky
2 ks
3 plátky
1 PL
2 PL
1 PL
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátky mäsa naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme, potrieme olejom, posypeme majoránkou a uložíme na hodinu do chladničky.

  2. 2

    Každý plátok mäsa osobitne položíme na kúsok alobalu potretého olejom. Na mäso poukladáme plátky paradajok a syra. Do stredu vložíme špáradlo, aby sa neprilepilo o alobal.

  3. 3

    Mäso dôkladne zabalíme, aby z neho nevytekala šťava a pečieme 45 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.

  4. 4

    Vhodnou prílohou je napr. zemiakové pyré, ale medze sa nekladú.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: