Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami
Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Plátky mäsa naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme, potrieme olejom, posypeme majoránkou a uložíme na hodinu do chladničky.
- 2
Každý plátok mäsa osobitne položíme na kúsok alobalu potretého olejom. Na mäso poukladáme plátky paradajok a syra. Do stredu vložíme špáradlo, aby sa neprilepilo o alobal.
- 3
Mäso dôkladne zabalíme, aby z neho nevytekala šťava a pečieme 45 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
- 4
Vhodnou prílohou je napr. zemiakové pyré, ale medze sa nekladú.
Tiež bravčové karé:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu