
Nakladané bravčové karé
Dnes sa mi nechcelo dlho stáť pri sporáku. Preto som sa rozhodla pre toto jedlo. Mäso...

Krkovička v medovej marináde
Krkovičku umyjeme, nakrájame na plátky, ktoré po okrajoch narežeme, aby sa pri opekaní neskrúcali....

Jemnučké mäsko
Tento recept je veľmi jednoduchý, hlavne keď nemáte chuť dlho vyvárať pri sporáku :)

Domáca šunka z panenky
Už som robil z karé, pliecka, stehna , ale tejto sa žiadna nevyrovná.

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou
Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

Slovenský rezeň zo zeleru
Nie že by sme nemali na mäsový rezeň. Pri našom priemernom 950 eurovom plate, sme...

Pečený bravčový bôčik
Máme radi aj takto upravený bôčik. Je pečený na kapuste a paradajkách.

Šutelica
Ked som pocul prvy krat o tejto polievke... neveril som ze by to bolo jedle, ale...

Domáce párky
Recept na tieto parky som dostala od kamaratky, ktora bola na navsteve na Morave. Priniesla...

Rezance z bravčovej krkovičky s opekanými zemiakmi
Dnes som znovu varila paradajkový pretlak. Trochu som z neho použila aj pri príprave tohto mäsa....

Žobrácke rezne
Leto je za rohom, ja diétujem, ale moja sladká polovička nie. Bolo treba čosi vymyslieť, aby sme...
Kapusta s mäsovými guľkami podľa Gizky Oňovej
V čom je tajomstvo kapusty s mäsovými guľkami Gizky Oňovej nám prezradí v tomto videu.

Koložvárska kapusta od „piliny“
Pokrájame si cibuľu nadrobno, k tomu niekoľko strúčikov cesnaku a osmahneme na oleji...

Čevapčiči
Moj prvy pokus urobit cevapcici, nemam baranie meso tak to urobim iba s bravcoveho a hovedzieho :)

Medové bravčové rezne
Naša rodina sa toto leto zamilovala do grilovania a vymýšľali sme stále nové marinády. Túto aktivitku...

Prekladané zemiaky
Prekladané zemiaky známejšie pod názvom Francúzke zemiaky. Viem, že receptov na toto jedlo je tu...

Panenka v lístkovom ceste
Mäso: Panenku umyjeme, očistíme od mastných blán, rozdelíme na 4 kusy, ktoré osolíme, ...

Bravčové rezne s kremžskou horčicou
Vhodné ako nedeľný alebo sviatočný obed. Život je zmena, tak som vyskúšala zmeniť klasické rezne....

Maďarská plnená kapusta s údeninou
Bravčové plece a údené bravčové koleno spolu zomelieme. Do pripravenej zmesi pridáme očistenú rozmixovanú cibuľu a cesnak....

Penne s passatou a mletým mäsom
toto jedlo varím veľmy často lebo u nás je veeelmy žiadane... príprava časovo nenáročna a hodnotenie je...

Bravčová krkovička so zeleninou na kyslej smotane
Tento obed máme veľmi radi. Nie je to nič ťažké uvariť, preto ho zvládnu aj...

Príma zemiaky!
Vyrastala som na Spiši, som Spišiačka a vždy tu prevládalo pestovanie tých najlepších odrôd zemiakov...

Tokáň z bravčového mäsa
Toto je chutné a naše obľúbené jedlo. Každý ho robí inak, ja som použila túto...

Divinová paštéta s brusnicami a červeným vínom
Túto paštétu máme veľmi radi. Je moc dobrá a využívajú sa pri nej aj domáce výrobky....

Bravčový perkelt z mangalice
Keď potrebujem navariť rýchle a sýte jedlo, siahnem po tomto recepte. Recept som našla v...

Zapekané karí rezne s mozzarellou
Mäkké a šťavnaté rezníky to je nebíčko v papuľke ;-)

Belehradský rezeň
Dostala som recept už dávnejšie, vyskúšala a varievam ho dodnes. Má dobrú vôňu, chuť...
Všetko mäso
Kuracie mäso
Hovädzie mäso
Bravčové mäso
Ryby morské
Ryby z jazera