Foto: monika276
Naša rodina sa toto leto zamilovala do grilovania a vymýšľali sme stále nové marinády. Túto aktivitku sme preniesli aj do klasických nedeľných obedov a Zobraziť celý popisNaša rodina sa toto leto zamilovala do grilovania a vymýšľali sme stále nové marinády. Túto aktivitku sme preniesli aj do klasických nedeľných obedov a pečené mäsko v medovej marináde malo úspech :-)
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Rezne z krkovičky naklepeme, jemne osolíme a uložíme vedľa seba na vymastený pekáč. Zvrchu potrieme roztlačeným cesnakom a posypeme pokrájanou cibuľou.
- 2
Suroviny na marinádu si vymiešame, príp. dochutíme podľa ľubovôle a marinádu vylejeme na krkovičku. Dáme piecť prikryté alobalom do vyhriatej rúry na 180 st. Pečieme cca 1,5 hod. Nakoniec som mäso odokryté nechala cca 10 min. zvrchu zapiecť.
- 3
Najlepšie chutí s novými zemiakmi s petržlenovou vňaťkou a uhorkovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu