Oškvarková nátierka s kápiou

diabambulka - fotkadiabambulka, 16. septembra 2011

:-)

Suroviny

700 g
2 ks
1 ks malé
2 strúčik
120-150 g
5 čajových lyžičiek
 -nemusia byť




Postup

  1. 1

    Oškvarky, precedené lečo, kápiu, 2 strúčiky cesnaku ( poprípade feferónky- nemusia byť len pre tých čo majú radi pikantné ) zomelieme. Pridáme horčicu, vegetu, troška mletého čierneho korenia a dosolíme podľa chuti. Všetko spolu dobre premiešame a dáme do malých zaváraninových pohárikov. Sterilizujeme 20-25 minút. Z tohto množtva vyjde 6-7 malých pohárov.

Diskusia k receptu

ancicka
Túto nátierku poznám,lebo ju dosť často robí môj manžel.Je chutná.Odporúčam.
hronka
Túto nátierku robievam, ale do nej pridávam ešte 5 ks surové vajcia, potom sterilizáciu predĺžim na 35 minút pri 100 st.C. Výborne chutí na čerstvom pečive. Odporúčam
dorisa
Úžasna fotka, pomazánka na zjedenie:)
akeber
aj ja robievam túto nátierku je naozaj dobrá....:)
julanda
Urobila som teraz narýchlo len tak odoka : škvarky, horčica, lečo ( moje vynikajúce domáce) feferónka, maslo, cesnak. Vajcia nedávam, varené neznášam. Vynikajúca, hneď ju aj hladoši zjedli.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia