Perlička s hubovou plnkou
Vyskúšali sme, že lesné huby do chutnej perličky sú skvelou voľbou. Takto upečená plnka má...
Pečeň pre záhradkára i zajačiara
Je to už dávno, keď som sa na našej záhradke na Furči v mojich rodných Košiciach venoval aj chovu zajacov. Často ich bolo aj okolo stovky a tak som ich pečeň pripravoval v rôznych kombináciách....
Jednoduché zapečené „sushi“
Milujete chuť sushi, no nechce sa vám tráviť veľa času jeho poctivou prípravou?...
Králik s citrónom a parmezánom
Králičie mäso je zdravé, výživné a dá sa pripraviť naozaj na veľa spôsobov....
Zeleninový šalát s rybičkami (fotopostup)
Šaláty sa jedia často, rybičky v konzerve takisto. A čo tak spojiť obe dohromady?
Pečený losos s pistáciovou krustou
Doprajte si porciu zdravej rybky a upečte si podľa nášho super jednoduchého receptu fajnového lososa. Bude...
Dusené filé na karí a zázvore
Rybacie filé sa dá pripraviť aj inak ako len smažené. Čo tak pridať zázvor? Filé dostane...
Grilovaný kalmár - Calamares a la plancha
Páči sa mi pri tomto zavrieť oči a transportovať sa na španielsku pieskovú pláž.
Kurací šalát so sezamom a s arašidmi
Mäso uvaríme v osolenej vode a necháme vychladnúť. Následne ho nakrájame úplne nadrobno (čím menšie, ...
Sushi „burrito“
Vyzerá to ako burrito, chutí to ako sushi. Skúste toto sushi “burrito” - čaká na vás presne to isté čo v sushi, no v praktickejšej a prenosnejšej podobe....
Teriyaki losos
Nakonec Japonec! Rýchla špajzovka so zopár skratkami. Obed vybavený za polhodinu.