Kukuričné mafiny s lososovou plnkou
Janka Gáliková
cukrárka hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 24. marca 2015
cukrárka hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 24. marca 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
V mise zmiešame hladkú, kukuričnú múku, soľ, korenie a prášok do pečiva. V druhej mise vyšľaháme vajcia, obe hmoty zmiešame a plníme pripravenú mafinovú formu.
- 2
Mafiny pečieme pri 190 °C, po upečení ich necháme vychladiť. Prerežeme a naplníme kyslou smotanou, lososom a čerstvým kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu