Zemiaková gulášovka

redakcia - fotkaredakcia, 29. januára 2010
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
750 g
1 ks
1 PL
3 strúčiky
 kocka




Postup

  1. 1

    Kabanos nakrájame nadrobno a vložíme na panvicu, na ktorej sme urestovali cibuľu na oleji. Spoločne opražíme, zasypeme múkou, pridáme papriku a podlejeme trochou vody.

  2. 2

    V hrnci uvaríme nadrobno pokrájané zemiaky, do ktorých sme pridali pokrájaný cesnak, soľ, korenie a bujón. Do uvarených zemiakov vlejeme hotovú zmes s údeninou.

  3. 3

    Povaríme, zahustíme zápražkou a pridáme majorán.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia