
Ocinov biftek
Verím, že biftekov sa tu nájde určite veľa, no ja som nikdy nehľadala, pretože...

Celozrnné rožteky s hrozienkami
Fajná sladkosť(zdravá) a sladká tak akurát - vymyslela som pre moju dcéru a mamku

Grilovaná zelenina s čočkou
Na grilu, ale i na grilovací pánvi vyrobím tuhle delikatesu kdykoliv během roku. Příloha ke...

Hydinové rolky plnené špenátom
Priznám sa, špenát som kedysi nemusela, hlavne v školskej jedálni, teraz v akejkoľvek podobe......

Mrkvová pochúťka
Dúfam že postup je každému jasný. Mrkvu, zemiak postrúhame, cesnak roztlačíme pridáme cibuľu a...

Kuracie závitky s bryndzou a paradajkovým ragú
Kuracie stehná vykostíme, naklepeme a osolíme.

Zemiaky plnené tvarohom
Zemiaky dobre umyjeme a v šupke ich uvaríme v osolenej vode. Z uvarených zemiakov odkrojíme hornú...

Cesto na pizzu z DP
Všetko od tekutého po sypkej nasypeme do pekárne a dáme program "kysnuté cesto". Hotové cesto vyvaľkáme...

Pstruh s mandľovo– hrozienkovou omáčkou
Pstruha očistíme, osolíme, vložíme doň plátok citróna, kôpor a opekáme z oboch strán, ...

Grilovaný amur na cuketách
Amura opečieme na panvici a dáme opiecť do rúry na 130 oC na osem minút. Fettuccine...

Husacie stehno s gaštanovou plnkou
Očistené a umyté stehno vykostíme (odstraňujeme len hornú kosť), mäso opatrne nakrojíme a naklepeme, osolíme a...

Skladané rizoto s hubami a zeleninovým šalátom
Veľmi rýchlo som si zvykol na prílohy vo forme teplých šalátov...

Diabolské kura
(Antílska kuchyňa) Minule som robila bravčové líčka na Kolombe, no a dnes som skúšala diabolské kuracie stehná....

Piyaz – fazuľový šalát
Fazuľu premyjeme a zľahka osušíme. Rajčiny nakrájame na malé kocky, jarnú cibuľku, feferónku a červenú cibuľu na malé...

Amur na cibuľke sa strúhaným chrenom
Upravovaného amura nakrájame na menšie porcie a osolíme. Porcie zabalíme do plátku slaniny a obviažeme...

Čardášové ragú
Mäso pokrájame na pásiky, v miske ho premiešame s olejom a necháme v chladničke aspoň hodinu...