Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou

bejgi - fotkabejgi, 8. januára 2012
Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou
Foto: bejgi

Nedeľný obed...niečo ľahšie po sviatkoch :)

5
porcií
60 minút
príprava
25 minút
na 250 °C

Suroviny

1 kg /prsia/
1 kg
2 ks, a zelená čerstvá
1 ks
250 ml
1 sáčok
1 PL
300 g
Príloha:
1 kg veľké
100 g
3 vetvičky
2 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hydinové mäsko pokrájame na ľubovoľné pásiky, kocky... pridáme korenie, cukor, olivový olej.

    Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou - obrázok 1
  2. 2

    Marinované mäso dáme na rozohriatu panvicu cca 15 min. necháme podusiť, pridáme červenú /zelenú/ papriku,cibuľu pór a na koniec udusenú zelenú fazuľku.

    Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou - obrázok 2
  3. 3

    Na záver pridáme šľahačkovú smotanu a rukolu /pridá chuť slaninky:)/

    Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou - obrázok 3
  4. 4

    Medzi tým si pripravíme prílohu, zemiaky, očistíme, narežeme na plátky /veľké/ pridáme petržlenovú vňatku, rozmarín, cibuľku a olej /poriadne premiešame/

    Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou - obrázok 4
  5. 5

    a dáme zapiecť do trúby.

    Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou - obrázok 5
  6. 6

    a môžeme obedovať :)

    Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou - obrázok 6

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: