Fazuľovica so srnčím mäsom

Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 9. marca 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Fazuľovica so srnčím mäsomFoto: Ľuboš Pilc
4
porcie
25 min
príprava
60-90 min
tepelná úprava

Suroviny

100 g
100 g
1 vetvička
100 g
3 strúčiky
150 g namočená cez noc
200 g
1 PL
1 ČL
Na chlebík:
150 g
75 ml
80 g uvarený a nastrúhaný
10 g
1 ČL
2 ks
 na potretie
 štipka
1 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Zeleninu urestujeme do polomäkka, pridáme na menšie kocky nakrájané pliecko, rascu, mletú papriku a namočenú fazuľu.

  2. 2

    Zmes zalejeme vývarom a varíme, kým mäso a fazuľa nie sú mäkké. Dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Chlebík: Zo surovín vypracujeme hladké cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť, potom rozdelíme cesto na 4 rovnaké časti, vložíme do vymastených formičiek, necháme chvíľu podkysnúť, potrieme žĺtkom a upečieme pri 180 °C.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist