
Fašiangový punč
Uvaríme čaj, pridáme doň kockový cukor, postrúhanú citrónovú a pomarančovú kôru.

Karfiolový nákyp s hubovými hriankami
Recept vznikol náhodou so surovín, ktoré sme mali doma po ruke. Pre zdravú kombináciu surovín...

Prekladané zemiaky
Nakrájame si zemiaky na krúžky. Rajčiny, papriku a cibuľu na kolečká. Na pekáč si dáme trochu oleja...

Jednoduché rybízové poháry
Čokoládový krém: Smetanu vlijeme do kastrůlku a nalámeme do ní čokoládu, zahříváme a necháme čokoládu rozpustit....

Rissoni so špargľou a rukolou
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Vodu zlejeme a cestoviny premiešame s olivovým olejom. Špargľu očistíme...

Rybie filety obaľované v kokose
Objavila som tento recept na jednom zahraničnom blogu (The healthy foodie). Je to skvelý, rýchly...

Polievka z rybieho filé s kyslou kapustou
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané rybie filé, pokrájanú kyslú kapustu, ...

Môj perník
Na zverejnenie ma inšpirovala pn z Poreča svojím perníkom, tento je podobný, tak posúďte...

Krém do trubičiek na slano
Plnka do rôznych trubičiek a košíčkov

Kuracie krídla v jahodovej marináde
Keď do kuchyne vstúpi slovenská jahoda, to už cítim leto na tanieri. Krásne vonia, ...

Karfiol s jablkom
Očistený karfiol rozoberieme na ružičky a povaríme. Potom ho nadrobno posekáme, jablko olúpeme, nakrájame na...

Bezlepkové pečené minišišky s jablkami
Deti sú kreatívne a majú radi hru aj pri jedení. Keď im chcete spraviť radosť, ...

Paprikové tajomstvo
Rozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý...

Ravioly s „vlčou“ plnkou na krevetovej omáčke
Pizza a cestoviny – cez ne pozná taliansku kuchyňu väčšina sveta. Pritom je však omnoho bohatšia,...

Backhendl Salat - šalát s vyprážanými kuracími kúskami
Tento šalát s vyprážanými kuracími kúskami je populárny v Dolnom Rakúsku, vo Viedni, ale aj...

Restovaná basmati ryža s krevetami
Orientálna basmati ryža s restovanými krevetami je lahodným spojením exotických chutí a vôní....

Mäkké perníčky
Včera som bola na návšteve a tam som jedla perníčky, ktoré chutili výborne. Vypýtala som...

Syrové tortičky z čarovného lesa
Jednoduché, a predsa náročné – také býva pečenie s deťmi a pre deti. Nekomplikovanosť postupu...

Pastiera Napolitana (pastiersky neapolský koláč)
Typický pastiersky neapolský koláč sa pripravuje predovšetkým v období Veľkej noci, no ja ho robievam hlavne v zimnom období a pomerne často....
Druhy jedál
Bezmäsité jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny
Exotické jedlá
Huby
Nápoje
Ovocné
Pizza
Podľa prípravy
Rýchle jedlá
Syry
Zelenina
Zemiaky